
👆👆👆 📦 نقاط قوت و ضعف بستهبندی بالا
نقاط قوت:
🔸 جلب توجه مخاطبین هدف : با جرات می توان گفت که این نوع بسته بندی از آن دسته از محصولاتی است که کودکان و خردسالان برای داشتن آن پاشنه در مغازه را در میاورند. شخصیت های چشم درشت با برق های داخل چشم و لبخند ملیح این بسته بندی را در دسته ای از محصولات قرار داده که به سرعت میتواند جای خود را در سبد خرید کودکان باز کند.
🔸 گرافیک ساده و تاثیر گذار: از نظر رنگبندی و ساختار کاملا گیرا و متناسب با جامعه هدف خود طراحی شده است
🔸 ابعاد و سایز بستهبندی خلاقانه کاملا متناسب با بستهبندیهای مشابه دیگر است.
🔸 بسته بندی این محصول خود ی تواند نوعی محصول (اسباب بازی تلقی شود)
🔸 در عین بیزبانی ، گویا و دعوت کننده به خرید میباشد.
🔸 استفاده درست و صحیح از طنز و عجیب غریب بودن بسته جهت جلب توجه مشتریان خود.
🔸 ساختار جعبه طوری است که از نظر هزینه ای خیلی کم به نسبت جعبه های مشابه برای آن بودجه مصرف شده و در عوض ارزش افزوده ی آن به نسبت هزینه کاملا مقرون به صرفه و سودده می باشد.
نقاط ضعف:
بسته بندی های محصول با توجه به محصولات مشابه دیگر کاموا دارای ضعف های عمومی از جمله:
🔹 داخل این جعبه چه چیزی وجود دارد؟؟؟ مسلما این سئوالی است که خود شما هم وقتی این محصول را دیدید در ذهن شما به وجود آمد. به نوعی می توان گفت برای ارضای حس کنجکاوی خود شما نیاز به تحقیق و تفحص و شاید ماجراجویی دارید.
🔹 نام محصول چیست؟ (برند) تاریخ یا نحوه اساندارد کجاست؟ چطور می شود از این اطلاعات با نگاه اول مطلع شد؟
💢 نکته۱: اکثر کارهای خلاقانه با انتخاب جامعه هدف خاصی طراحی و تولید می شوند و این جامعه هدف خاص مطمئنا هزینه بیشتری برای محصولات خاص می پردازند. (حتی شاید این جامعه هدف خاص از سهم بازار آن تولید کننده یا شرکت بیشتر و در نهایت باعث سوددهی فراوانی باشد)
💢 نکته۲: هیچ گاه بستهای عاری از نقطه ضعف نیست و همیشه هنر متخصصین بسته بندی در اجرای بهترین نوع بستهبندی است حتی به قیمت فدا کردن برخی نکات مثبت.
نویسنده: میثم سیف