یک برج (یونیت) چاپ ماشین افست از یک سیلندر زینک (پلیت)، سیلندر لاستیک و سیلندر چاپ تشکیل شده است که توسط دنده ها به یکدیگر متصل شده اند. در اغلب ماشین های چاپ افست، سیلندرها هم اندازه هستند.
یک ماشین چاپ زمانی به درستی کار می کند که دنده های محرکه سیلندرهای آن درگیر شوند و زینک و لاستیک آن به طور صحیح تنظیم شده باشند. نقش آسوره های (رینگ های) سیلندر در اکثر ماشین های چاپ، قرار دادن دقیق سیلندرها در یک خط موازی و درگیر کردن دنده هاست. همچنین به عنوان راهنمای تنظیم ضخامت زیر لاستیک و زینک عمل می کند.
در بسیاری از ماشین های چاپ، آسوره های سیلندر و زینک و لاستیک تحت فشار یکدیگر (آسوره به آسوره) کار می کنند تا نیرو بطور یکنواخت جریان پیدا کند و از بروز اثر نا مطلوب مثل داغ نورد که نتیجه درگیر نبودن صحیح دنده هاست جلوگیری شود. بعضی از ماشین های چاپ نیز بذون تماس آسوره ها کار می کنند.
برای هر ماشین چاپی، دستورالعمل بستن زینک و لاستیک بر روی سیلندرها مشخص است که توسط سازنده آن عرضه می شود. اگر این دستورالعمل ها به هر دلیل در دسترس نباشد، باید به وسیله سازنده ماشین و یا نمایندگی آن جایگزین شود. این دستورالعمل باید در ماشین خانه در دسترس بوده و دقیقا رعایت شود.
زینک و لاستیک را می توان با کمی انعطاف پذیری بر روی سیلندر بست، به این صورت که کاغذ زیر زینک را کم کرده و به زیر لاستیک اضافه کرده و یا برعکس، بدون اینکه تغییری در فشار سیلندرها به وجود آید. این عمل باعث افزایش و یا کاهش طول چاپ از لب پنجه تا انتهای کاغذ می شود. به عنوان یک قاعده کلی، کاغذ زیر زینک و لاستیک را نباید بیش از ۱۳/. میلی متر تغییر داد. تجاوز از این مقدار می تواند آسیب های جدی به ماشین وارد سازد. در مورد چاپ مقوا و در جعبه سازی، طول چاپ را باید در مرحله لیتوگرافی تنظیم کرد و نه بر روی ماشین چاپ.
موازی بودن سیلندرهای ماشین چاپ با یکدیگر و عدم ساییدگی سطح آنها از اهمیت خصی برخوردار است. ساییدگی حتی به میزان ۰۵/. میلی متر می تواند در کیفیت چاپ، تاثیر منفی داشته باشد. ساییدگی بر اثر وجود رسوب و یا آسیب های ناشی از گرد و غبار کاغذ و افتادن آچار و یا دوتایی بردن کاغذ از بین سیلندرها ایجاد می شود. سیلندر آسیب دیده، کارآیی لازم را ندارد و باید تعمیر شود.