A تا Z بسته بندی صادراتی

A تا Z بسته بندی صادراتی

چگونه بهترین بسته بندی صادراتی را در بازار داخلی و خارجی داشته باشیم

بسته‌بندی جزء لازم و ضروری یک محصول است که شناساندن و نگهداری محصول را از تولید تا مصرف بر عهده دارد. علم طراحی بسته‌بندی علم، هنر و فناوری محافظت از محصول برای نگهداری، انبار، انتقال و توزیع و ذخیره، فروش و استفاده از آن است. به گونه‌ای که از سویی کمترین آسیب در حین تولید تا مصرف به محتوای محصول و از سوی دیگر به محیط زیست وارد گردد. بسته‌بندی شامل مراحل طراحی، ارزیابی، و تولید بسته‌ها می‌شود. خوشبختانه ، کسب و کارهای امروزی می­ توانند از میان انبوهی از راه­ حل ها یک مورد را انتخاب کنند . شما می­ توانید آن نوع از بسته بندی کالا صادراتی را انتخاب کنید که منطبق با تمام استاندارد های ضروری باشد و دسترسی به آن نیز ساده باشد . در این مطلب قصد داریم برخی از نکات در زمینه بسته بندی کالا های صادراتی را برای شما بیان کنیم . بسته­ بندی مولفه ضروری هر نوع کالا صادراتی است که نه تنها بر ایمنی بلکه بر هزینه ­ها ، ارتباطات و حتی بر بازاریابی محصولات نیز تاثیرگذار است . می ­توان گفت که مسئولیت بسته بندی کالای صادراتی همیشه بر عهده صادرکننده است و باید تضمین کند این بسته ­بندی می­تواند در سفرهای بین ­المللی آسیبی نبیند . اگر بسته­ بندی در مسیر رسیدن به مقصد آسیب ببیند و شرکت مسئول حمل کالا ثابت کند که حمل بار منجر به این خرابی نشده است ، آنگاه فروشنده ( صادرکننده ) مسئول هر نوع خرابی خواهد بود . با این حال ، عملکرد بسته­ بندی محدود به محافظت از بار حین فرآیند انتقال بین­ المللی نیست و در کنار آن یکی از ارکان بازاریابی نیز محسوب می‌شود . از این حیث ، بسته­ بندی باید به گونه‌ای باشد تا مشتریان را به خود جذب کند و نشان‌دهنده حرفه‌ای بودن کسب و کار شما باشد . از منظر دیگر ، بسته­ بندی باید متناسب با جایگاه بار دستگاه‌ها یا ماشین­ های بارگیری باشد تا استفاده از کانتینرها ، کامیون ها یا سایر اشکال حمل بار بهینه شود .

حفاظت مناسب از محصول به وسیله بسته بندی کالای صادراتی

یکی از اهداف بسته بندی کالا صادراتی حفاظت مناسب از کالا ها در حین حمل و نقل و رسیدن به مقصد است . شما به عنوان یک صادرکننده می‌توانید با شرکت‌ های بسته بندی در تماس باشید و اطلاعات فنی در مورد استحکام ، عایق­ بندی ، وزن ، ضخامت و سایر مشخصات کلیدی بسته بندی را به دست آورید . شرکت ها بر اساس این اطلاعات می ­توانند درخواست نمونه­ هایی را بدهند و جنس مواد بسته­ بندی را آزمایش کنند . به خاطر داشته باشید که لابراتوارهایی برای تست نوع بسته ­بندی و مواد به کاررفته در آن وجود دارند که در این آزمایشگاه ها می­توان نحوه ی کار صحیح بسته بندی کالا صادراتی را تست کرد . در صادرات ، با توجه به نوع روش حمل و نقل به کار رفته و مسافت مبدأ تا مقصد ، لازم است که از انواع مختلف بسته­ بندی برای سفارش های مختلف و بازار های هدف مختلف استفاده شود .

ایجاد ارتباط مناسب با مصرف کننده از طریق بسته بندی

انتقال ویژگی ­های محصول به مصرف کننده ی نهایی بالقوه یک رکن است و یکی از ابزار های مهم بازاریابی به شمار می­ آید . تصمیم به خرید کالا در نقطه فروش و محل عرضه تا حد زیادی به نحوه ی بسته ­بندی بستگی دارد و حین طراحی بسته بندی کالا صادراتی باید به این نکته نیز توجه داشت . به همین دلیل است که طراحی بسته بندی باید بین مولفۀ تکنیکی بسته ­بندی ( مقاومت ، محتوا ، ضخامت و غیره ) و کارکرد تجاری آن تعادل برقرار کند . قبل از صادرات باید ترجیحات مصرف کنندگان بازار هدف را بررسی کرد تا اطمینان حاصل شود که بسته بندی مورد نظر انتظارات این افراد را برآورده می­ کند .

در ادامه برای درک بهتر مطلب شما را به تماشای ویدیو برترین و خلاقانه ترین بسته بندی های جهان دعوت می کنیم.

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *