محمد نورمحمدی در برنامه «روز از نو» رادیو اقتصاد افزود: تولید محصولات صنایع لبنی به واسطه کمبود ظروف بسته بندی به شدت کاهش یافته است.
وی اظهارداشت: جدا از گرانی، کمبود و نقدی فروشی نهادههای تولید مانند ظروف بسته بندی مواردی از قبیل نرخ تورم، افزایش دستمزد کارگران، بیمه و بسیاری موارد دیگر در این مسیر مزید بر علت شده است. این فعال در حوزه صنعت لبنیات گفت: قیمت محصولات لبنی را به موازات افزایش قیمت نهادههای تولید نمیتوان بالا برد چرا که بازار کشش لازم را ندارد.
او در ادامه از مسئولان خواست نسبت به این موارد و مسائل برخورد جدی و منطقی داشته باشند. محمدی ضمن تاکید بر اینکه نقش نظارت در تولید کالای با کیفیت ایرانی بسیار پر رنگ است، اظهارداشت: محصولات لبنی دارای استاندارد اجباری هستند.
وی به رادیو اقتصاد گفت: جدا از کنترل دستگاههای نظارتی، تقویت نظارت درون بنگاهی در تولید محصولات با کیفیت بسیار حائز اهمیت است.
محمدی افزود: تولید کنندگان داخلی برای حضور و ماندگاری در بازارهای ملی و بین المللی باید به بحث کیفیت و قیمت کالا توجه جدی داشته باشند.
او در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تاکید بر اینکه کالای تولید داخل برای صادرات نیازمند حمایت جدی است، اذعان داشت: تولید کنندگان امروز با کمبود نقدینگی مواجه هستند از اینرو ضرورت ایجاب میکند دولتمردان برای شکوفایی صادرات در تمامیعرصهها دست صنعتگران داخلی را به گرمیبفشارند و از آنان حمایت واقعی کنند. بسیاری از صنعتگران در حال حاضر بواسطه هزینههای بالای صادرات توان حضور در سطح بازارهای بین المللی را ندارند.
محمدی در مصاحبه با رادیو اقتصاد گفت: طی چند سال اخیر روی مصرف لبنیات سنتی و محلی تبلیغات گسترده ای صورت گرفته و کماکان این روند به قوت خود باقیست. لبنیات سنتی مضرات زیادی برای مصرف کنندگان دارد و این موضوع بارها از سوی مسئولان بهداشتی کشور به مردم گوش زد شده است.
او تصریح کرد: تولید لبنیات به روش صنعتی از حیث بهداشت، سلامت و ایمنی برتر از لبنیات سنتی است چرا که با نظارت و کنترل کافی تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
محمدی بیان داشت: لبنیات سنتی بدون هیچ گونه نظارتی تولید و به تبع سلامت و بهداشت جامعه را به مخاطره میاندازد.
وی یادآورشد: تبلیغ گسترده جهت مصرف لبنیات سنتی یک تبلیغ زیان آور برای مصرف کنندگان و صنایع لبنی در کشوراست.