در صنعت چاپ که هر کار از نظر مشخصات با کار دیگر تفاوت داشته و مشتری ها نظرات متفاوتی در مورد کیفیت کار دارند، رسیدن به اهداف فوق کار مشکلی است. به زبان ساده تر کیفیت کار چاپ شده با اصل کار سنجیده می شود.اما روش و دیدگاه مشتری و چاپچی در مورد کیفیت به معیارهای زیادی مثل کیفیت اورجینال، وضعیت تصاویر، یکنواختی رنگ ها و سازگاری آنها و عدم وجود ایراداتی مثل خراش، لکه و غیره بستگی دارد. مسئولیت کنترل کیفیت نباید به یک واحد کنترل کننده محدود شود.
این کار باید مورد توجه تمام کارکنان تولید در تمام مراحل مختلف کار باشد، در این صورت کار مطابق استانداردهای مورد نیاز و مشخصات مورد قبول تولید خواهد شد.کنترل کیفیت یک طرز فکر است و باید دغدغه همه کارکنان باشد. همچنین یک روش مدیریتی است که باید آن را به خوبی سازماندهی کرد. سوابق تولید را از نظر زمان، هزینه و شکایات مشتریان، بررسی کنید. آنگاه جاهایی را که مشکل آفرین بوده اند مشخص نمایید.
هزینه کنترل کیفیت را می توان به عنوان هزینه خرابی تولید از نظر کیفیت دانست. یعنی زیان مالی به خاطر کار رد شده به دلیل عدم تطابق با ویژگی های مورد نظر. خراب شدن کار از نظر کیفیت در داخل سازمان می تواند دلایل زیادی از مسئولیت مدیریت گرفته تا عدم درک کارگر تولید داشته باشد و فقط با توجه به نکات فوق می توان آنها را کاهش داد یا برطرف نمود.
علت خراب شدن کار در خارج از سازمان از عدم درک مشتری از محدودیت های تولید و یا تغییرات پیاپی مشخصات کار توسط وی ناشی می شود. به هر حال اغلب اتفاق می افتد که کار به چاپخانه دیگر یا صحاف متخصص تر داده می شود. باز هم باید دستورالعمل انجام کار روشن بوده و ارتباط با آنها نیز خوب باشد.
منبع : کتاب مدیریت چاپ
نویسنده : درک پورتر