در سیستم تغذیه پیوسته، ابتدای ورق ها به وسیله دماغه مکنده از لبه انتهایی ورق ها جدا می شوند. مکنده های بالابر کاغذ را از لبه عقبی بلند می کنند و به طور هم زمان و به کمک هوای دمنده و سایر تجهیزات جداسازی انجام می شود. چرخه متناوب باد بین لایه های کاغذ جدا شده باعث حرکت شناور کاغذ بر روی لایه ای از هوا می شود. در حرکت بعدی ورق های تغذیه به شکل پیوسته و سوار بر یکدیگر به وسیله مکنده های جلوبر به نوارهای نقاله هدایت می شوند. در شکل زیر شمایی از دماغه مکنده سیستم تغذیه پیوسته، نمای کنترل هوای دمشی و مکشی نشان داده شده است که در این حالت کاغذ بعدی در زمانی بلند می شود که کاغذ قبلی یک سوم طول مسیر پالت را طی کرده است.
نتیجه فوق برای دست یابی به سرعت های بالای تولید وقتی میسر می شود که در عین حال زمان مناسب برای سنجاق و نشان ورق ها نیز فراهم شود. قرقره های جلوبر روی نوارهای نقاله نیز یه طور همزمان با ماشین حرکت می کنند و کاغذ را در بین نوار قرقره درگیر می نمایند. این حرکت و جابه جایی هم زمان با حرکت پیوسته ورق ها انجام می شود. مقدار ناچیز انحراف در حرکت پیوسته ممکن است منجر به زود یا دیر رسیدن ورق شود.
این عارضه در اثر نارسایی در ارسال هدایتگرهای کاغذ (مجموعه قرقره های لاستیکی، مویی و نوارهای نقاله) یه وجود می آید. برای اجتناب از توقف از توقف ماشین در قسمت سنجاق و نشان حرکت با زمان بندی در قسمت تغذیه، نظارت و کنترل دقیق در ارسال آن توام است. فرآیند جداسازی و تغذیه ورق ها در تغذیه پیوسته قطعا به نوع سطح چاپ شونده بستگی دارد. تفاوت در بافت سطح، ضخامت، گراماژ، میزان تخلخل و منافذ کاغذ و شارژ الکترواستاتیکی بر حرکت کاغذ اثر می گذارد. سیستم تغذیه لازم است امکان تطابق و هماهنگی با کیفیت های مختلف سطوح چاپ شونده را داشته باشد.
با توجه به سرعت های بالای ماشین های چاپ، وضعیت تغذیه کاغذ با چشم غیر مسلح قابل پیگیری نخواهد بود. تجهیزات بسیار دقیق و پیشرفته سنجش، سیستم های کنترل و نمایشگر وظیفه نظارت و بازرسی حرکت کاغذ تا تحویل را به عهده دارند.
منبع : کتاب ماشین آلات صنایع چاپ
تالیف و ترجمه : داود لطفی