نماینده مردم ساری در مجلس معتقد است کارخانه چوب و کاغذ مازندران با ظرفیت ۱۸۰ هزار تنی قابلیت آن را دارد که بازار کاغذ را از بحران کنونی نجات دهد.
علی اصغر یوسف نژاد با انتقاد از عدم حمایتهای دولتی از کارخانجات چوب و کاغذ داخلی، اظهار کرد: یکی از روشهای مهم برای برون رفت بازار کاغذ از وضعیت بحران، توسعه و حمایت از تولیدات داخلی است که در حال حاضر حمایتها از صنعت داخلی به هیچ عنوان رضایت بخش نیست.
نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کارخانه چوب و کاغذ مازندران به تنهایی ظرفیت تولید ۱۸۰ هزار تن از انواع کاغذ را در سال دارد که هیچ گونه پشتیبانی از جانب دستگاههای اجرایی که حتی سهامدار هستند هم نمیشود.
او با بیان اینکه دولت بهای بیشتری به واردات میدهد، گفت: این درحالیست که کیفیت کاغذهای تولیدی بسیار خوب و قابل رقابت با کاغذهای وارداتی است.
عضو مجمع نمایندگان استان مازندران با اشاره به وجود کارخانجات کاغذ در سراسر استان مازندران، اظهار کرد: کارخانجات کاغذ در بندر امیرآباد، فومن و ساری وجود دارند که از ظرفیت آنان برای تولید کاغذ بهرهگیری نمیشود.
یوسفنژاد یادآور شد: چوب و کاغذ مازندران با وجود ظرفیت۱۸۰ هزار تنی در سال در پنج ماهه نخست سال کمتر از ۲۰ هزار تن تولید داشته است که با ظرفیت اسمی این کارخانه فاصله زیادی دارد؛ این درحالی است که بر اساس اعلام مسئولان وزارت فرهنگ، نیاز کل سال کشور به کاغذ حدود ۴۰۰ هزار تن است.
هیچ یک از دستگاهها حمایتی از تولید داخل ندارند
عضو هیأت رئیسه مجلس یادآور شد: وزارت صنعت، معدن و تجارت با وضع تعرفهها در قبال واردات کاغذ، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تشویق و ترغیب تولیدکنندگان و از سوی دیگر سیاستهای کلی و حمایتی دولت باید در راستای حمایت از تولیدات داخلی کاغذ باشد اما در حال حاضر هیچ کدام در این جهت نیست.
کارخانه کاغذ مازندران